Elfogadja a sütiket?

Sütiket használunk a webes élmény javítása érdekében.

ELUGAK MESTER - SEISTH PLANET
Bevezetés    RÓLUNK    TÉMÁK ÉS VIDEÓ    PRÓFÉCIÁK ÉS LÁTOMÁSOK    KAPCSOLATOK   

Inanna vagy Ishtar az Orionból származik
Forrás: Meister ELUGAK
Kapcsolattartó: Leonardo Betetto
Alszom, látok az éjszakai égbolton egy háromszöget, egy UFO-t, az oldalán egy piros fény, a másikon egy kék. Úgy ereszkedik le, mint egy madár. Egy galamb, fekete, öltöny, és benne egy gyönyörű nő.

Leereszti a szárnyait, azok is fekete tollak, a ranch teraszára megyünk, ő lefekszik a földre, én pedig gyengéden megcsókolom a jobb lábát. Elcsábít engem.

Aztán ijedten és elborultan felugrik. Már világosodik, ő pedig zavartan és kétségbeesetten bolyong az állatsimogatóban. Jelmeze elszakadt, és szakadt ruhák rongyai lógnak rajta.

ÉRTELMEZÉS

Jön egy földi emberként megtestesült élőlény, aki azt állítja magáról, hogy ő Isztár, Inanna vagy Aphrodité istennő. Éjszaka jön, vagyis rejtett, nem nyilvános alakban. Valójában már most is manipulálják a lelkeket az asztrálsíkról, hogy álmodjanak róla, és ez a New Agers egy kis csoportja.

Mivel ELUGAK Mester a Galaxisban tevékenykedik, ezért ellenpéldaként és gúnyolódásként ezt a hamis és förtelmes lényt küldi. Ez egyáltalán nem az igazi ELUGAK, kezdve azzal, hogy a Mester nem nő, nemhogy a szerelem és a háború istennője.

A kék és a vörös fény az Orion, az M42 köd vörös, az NGC1977 pedig kék. Azt a helyet förtelmes lények foglalták el.

A galamb az a madár, amellyel az ókori Sumérban ábrázolták, és a történelem szerint a Földön legalábbis azt a változatot adja.

Hozzáférés a holdi számítógéphez:

ELUGAK mester, és Leonardo, belépett az asztrálsík számítógépébe, és a számítógép válaszolt a kérésre. Uram, mondjon nekem valamit ...

A válasz a következő volt:

Te különleges vagy
Ne hagyd magad elragadtatni a tanoktól
Hamarosan veled leszek

Ez volt, hogy megerősítse Inanna eljövetelét, és azt, hogy az asztrálsíkról hogyan hat. Nyilvánvaló, hogy létezik egy program vagy válaszadógép, amely bizonyos kérdésekre válaszol, és bizonyos konkrét emberek nevében feltett kérdésekre. A mi esetünkben nyilvánvalóan érzékelt bennünket, mint egy kódot a Földről, ami kérdez tőle valamit.
Nyelv kiválasztása

  English

  Español

  中文普通话

Keresés ezen a weboldalon (pontos kifejezés vagy egyetlen szó)

Iratkozzon fel a levelezőlistára ... Kérem, küldje el e -mail címét