Elfogadja a sütiket?

Sütiket használunk a webes élmény javítása érdekében.

ELUGAK MESTER - SEISTH PLANET
Bevezetés    RÓLUNK    TÉMÁK ÉS VIDEÓ    PRÓFÉCIÁK ÉS LÁTOMÁSOK    KAPCSOLATOK   

A tiszteletreméltó ELUGAK mesterről
Üdvözletem ...

A nevem Leonardo Betetto, és a Tiszteletreméltó ELUGAK Mester tanítványa vagyok, egy Kozmikus Ember, aki mindig is a fényben élt.

ELUGAK a kozmikus elnevezése annak, amit a Naprendszerben Vénuszként értelmezünk. De ő nem nő, és nem is a szerelem és a háború istennője. Ő egy kozmikus ember, vagyis halhatatlan, nincs szexualitása, három és fél méter magas, kissé megnyúlt koponyájú, és vegán. A piramisokat arra használja, hogy kapcsolatba lépjen az univerzummal, hiszen erre épültek, és erre használják őket.

Tejútrendszerünk viszont a galaxisok Nagy Helyi Csoportja, amelynek átmérője 2,43 milliárd fényév. A Mesterrel egy SEISTH nevű bolygón lakunk, amely 64 000 fényévre van a Földtől, a korongon túl, a Merkúr szektorban, az Uránusz karjában. A Földön a Jupiter-szektor közepén vagyunk, vagyis pontosan a szemközti oldalon.

A Mester olyan információkat akar átadni nektek, amelyeket ezek a helyi diktátorok soha nem fognak nektek átadni, és ezért beszél a Mester ma, ebben az időben, amikor a Föld nehéz idők hajnalán van. A Föld jelenlegi korszakának végéhez érkeztünk, és 17970-ben újraindul, hogy mélyreható változásokat hajszoljon az eljövendő korszak számára.

Ez az információ magában foglalja a tudományt, a próféciákat, a valódi történelmünket, a napirendeket, és valami olyasmit, ami ugyanolyan vagy még fontosabb, mint a múlt és a jövő, ami a jelen, vagyis az is fontos, hogy ismerjük a jelenlegi valóságot, és ne arra figyeljünk, hogy mi lesz a jövőben, amikor defifnitív módon még a jelent sem ismerjük.

Természetesen a diktátorokkal az élen, akik nem akarják megadni nekünk az igazságot, az igazságot közvetlenül kívülről érkező embereknek kell elénk tárni, akiknek a Földön kívüli forrásaik vannak, és akiknek megvan az erejük, hogy ezt megtehessék anélkül, hogy a kísérlet során kiiktatnák őket, természetesen. A Mester a Tejútrendszernél magasabb hatalmakhoz fér hozzá, így nem tudnak elpusztítani minket, és nem tudják felülírni a munkánkat.

Legyen ez a nagyszerű tudásmegosztás kezdete, és egy nagyszerű ébredés!

ELUGAK mester megjelenéseLeonardo
Nyelv kiválasztása

  English

  Español

  中文普通话

Keresés ezen a weboldalon (pontos kifejezés vagy egyetlen szó)

Iratkozzon fel a levelezőlistára ... Kérem, küldje el e -mail címét