ELUGAH Mester
Kezdőlap    Rólunk    Témák    Videók    Kapcsolat   


A Mesterekről


A Földön Vénusznak vagy Aphroditének, illetve Krisztusnak is becézik. ELUGAH Mesternek nincs szexe, és semmi köze a szexhez, és semmi köze a háborúhoz, mert Vénusz istennő a szexhez és a háborúhoz is kapcsolódik. ELUGAH Mesternek szintén semmi köze a háború uralkodásához.

A Tiszteletreméltó Mester eredetileg az ÉN ÉPÍTEM (Bika) és a MI VAGYUNK (Mérleg) szektor uralkodója. Vagyis az ő régenssége építő jellegű, mind anyagi, mind társadalmi szinten, galaktikus szinten.

ALUGADTH mesterŐ uralkodik a Vízöntő szektorban. 1970 óta inkarnálódott a Földön, és önként jött erre a világra, a Tiszteletreméltó ELUGAH Mester vezetése és protektorátusa alatt, hogy információkat és próféciákat adjon egy olyan világban, ahol minden összeesküdött, hogy ne adjon nektek semmit ezekből a dolgokból.

Leonardo Betetto teológus, bibliatudós, a kínai harcművészetek mestere, zenész, tudományos ismeretterjesztő, és természetesen asztrológus és próféta.

Végigjárta az összes vallást és hitet, valamint a spirituális típusú tapasztalatokat, így minden egyes konkrét esetről meg tudja adni a saját koncepcióját, és el tudja oszlatni a kételyeit.

A Tejútrendszer más Mesterei, akik a fényben vannak

GIDARUK mester

A Földön Jupiterként ismert, a Tejútrendszer második szektorát uralja.

DUDAH mester

A Földön Plútóként ismert, a galaxis külső gyűrűje felett uralkodik.

Külön említés a tiszteletreméltó egyetemes DARULAK Mesternek.

Az Egyetemes Mester a megfelelő szektor felett uralkodik, de az Univerzum szintjén, így felelőssége és működési területe sokkal nagyobb, mint a helyi galaxisé. Azért jött a mi galaxisunkba, hogy véget vessen a rovarfertőzésnek, amely a mi galaxisunktól mintegy 5 milliárd fényévre, a RILAGUD (Merkúr) karjában kezdődött.© Leonardo Betetto

seisth.com
info@seisth.com

PO BOX 5500
Mendoza
Argentina  English

  Español

  Magyar

  中文普通话

Mód:

Original

Strength

Blue

Red

Green